🌏🌍🌎 If you're not fluent in Dutch, please translate this page into your preferred language for a clear understanding. 🌏🌍🌎

 

Algemene Voorwaarden - Queen Piercing

 

Door een afspraak te plannen met Queen Piercing, gaat u ("de Klant") akkoord met de volgende algemene voorwaarden ("de Overeenkomst"). Lees deze zorgvuldig door.

Door het maken van een afspraak en/of het ondertekenen van het piercing toestemmingsformulier, verklaart de klant de risico's en de nazorginstructies te hebben gelezen en begrepen. Bij eventuele vragen of onduidelijkheden dient contact opgenomen te worden via WhatsApp voorafgaand aan de afspraak.


1.   Afspraakplanning en Kosten 

   -   Annuleringsbeleid:   Klanten kunnen afspraken kosteloos annuleren via de link in de bevestigingsmail ("Your Appointment" knop) tot 2 uur voor de geplande afspraak. Annuleringen minder dan 2 uur voor de afspraak of het niet tonen van een geldig identiteitsbewijs bij de afspraak resulteren in een annuleringskosten van 50 Euro.

   -   Identificatievereisten:   Klanten moeten een geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs tonen bij de afspraak. Kopieën of foto's van identiteitsdocumenten zijn niet acceptabel.

   -   Leeftijdseisen:   Piercingservices zijn beschikbaar voor personen van 12 jaar en ouder. Voor klanten tussen de 12 en 15 jaar is de aanwezigheid en toestemming van een wettelijke voogd vereist, en zowel de klant als de voogd moeten een geldig identiteitsbewijs tonen.

 

2.   Studiovoorschriften 

   -   Aantal Personen Toegestaan:   Vanwege veiligheid, ruimte en focus is slechts ÉÉN (1) ondersteunend persoon toegestaan om de klant in de studio te vergezellen.

   -   Gebruik van Telefoons:   Het gebruik van telefoons is strikt verboden in de piercingsruimte. Beperkte uitzonderingen voor fotografie kunnen worden gemaakt op verzoek en voorafgaande goedkeuring.

   -   Naleving Gast/Support Persoon:   Klanten zijn verantwoordelijk voor het informeren van begeleidende personen over en het naleven van alle toepasselijke studiovoorschriften.

 

3.   Service

   -   Service Timing en Efficiëntie:  Efficiënte Service, Eerlijke Prijzen: Bij Queen Piercing waarderen we zowel uw tijd als de onze. Ons boekingssysteem reserveert specifieke tijdslots, zodat we elke klant de persoonlijke aandacht kunnen geven die ze verdienen. Elke piercing heeft zijn eigen unieke anatomische kenmerken, en we benaderen elk proces met zorg en aandacht. Onze focus ligt op het bieden van een vlotte en comfortabele ervaring. Queen Piercing is uitsluitend bedoeld voor klanten die een efficiënte en doelgerichte service verkiezen en respecteren. We vragen klanten om uitgebreide vragen voorafgaand aan de boeking te behandelen, zodat we tijdens de afspraak volledig kunnen focussen op de piercing zelf. Dankzij uw begrip en medewerking kunnen we eerlijke prijzen blijven bieden.

   -   Begrip van Service Structuur:   Klanten moeten erkennen dat Queen Piercing werkt volgens een tijdsefficiënt model, waardoor concurrerende prijzen mogelijk zijn. Uitgebreide consultaties zijn niet inbegrepen in de standaardservice en moeten voorafgaand aan de boeking worden uitgevoerd.

   -  Keuze van Piercer:  Alle piercings worden uitgevoerd door een gekwalificeerde piercer, ongeacht het geslacht van de klant. Er wordt geen keuze geboden voor een mannelijke of vrouwelijke piercer. Door een afspraak te maken bij Queen Piercing, erkent de klant en accepteert deze de arrangementen zoals hier uiteengezet. 

 

4.   Betalings- en Incassoprocedures 

   -   Betalingsverplichtingen:   In geval van een gemiste afspraak kan een betalingsverzoek worden verzonden via sms of WhatsApp. Niet-naleving kan leiden tot incassoprocedures.

 

5.   Anatomische Overwegingen 

   -   Beoordeling van Geschiktheid:   Queen Piercing behoudt zich het recht voor om een piercing te weigeren als de anatomie van de Klant ongeschikt wordt geacht.

 

6.   Gezondheids- en Veiligheidsinformatie 

   -   Geïnformeerde Toestemming:   Klanten moeten hun zorgverlener raadplegen over eventuele gezondheidsgerelateerde vragen of zorgen voorafgaand aan de boeking. Algemene vragen kunnen worden gericht aan Queen Piercing via WhatsApp, maar uitgebreide gezondheidsgerelateerde vragen moeten worden besproken met een medische professional.

 

7.   Naleving van Regelgeving 

   -   Wettelijke Naleving:   Alle diensten worden verleend in overeenstemming met de toepasselijke wetten en voorschriften die van toepassing zijn op piercingstudio's binnen Nederland.

 

8.   Algemene Bepalingen 

   -   Wijzigingen in Voorwaarden:   Queen Piercing behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment zonder kennisgeving te wijzigen of aan te passen.

   -   Beperking van Aansprakelijkheid:   Queen Piercing is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen of het niet nakomen van geplande afspraaktijden.